cristian ganea ploiesti demisie termo
Consilierul local Cristian Ganea şi-a dat marţi demisia din calitatea de membru în Adunarea Generală a Acţionarilor la firma de termoficare a municipalităţii ploieştene. Politicianul spune că a luat decizia, după o perioadă cu activitate istovitoare, din solidaritate faţă de directorul Vasile Ionescu, declarând că i s-a părut nedrept ca acesta să fie criticat public de primar.

Vasile Ionescu şi-a dat marţi demisia din funcţia de director al Termo Ploieşti, potrivit unor surse din administraţia locală, iar la scurt consilierul Cristian Ganea a ales la rândul său să demisioneze din conducerea firmei. Contactat pentru un punct de vedere, acesta a explicat că i s-a părut “ireală” scena din şedinţa de luni a Consiliului Local, când Ionescu a fost criticat dur de primarul Andrei Volosevici.

Directorul și un membru AGA din Termo Ploiești au demisionat

În şedinţa de luni, primarul a reclamat că Termo, printr-o decizie a directorului, a ratat cantitatea de gaze rezervată la preţ subvenţionat pentru octombrie, ajungând să cumpere materia primă de la furnizorul de ultimă instanţă, la un tarif de aproximativ două ori mai mari, edilul calculând un prejudiciu de 1,7 milioane de lei adus bugetului societăţii în primele 12 zile de funcţionare. Andrei Volosevici le-a cerut demisia directorului şi directorului comercial, în schimb a avut cuvinte de laudă pentru membrii AGA şi CA.

Andrei Volosevici i-a cerut demisia directorului Termo Ploieşti, reclamând un prejudiciu de aproape 1,7 milioane de lei

“Această societate a reuşit, la scurt timp de la înfiinţare, să reia alimentarea în condiţii normale. În ciuda piedicilor care au existat pe parcurs, a fost un efort colectiv, din partea tuturor celor care s-au implicat. Din acest motiv, nu mi s-a părut corect ce s-a întâmplat în şedinţa Consiliului Local. Directorul Termo Ploiești, AGA şi CA au reușit, într-un timp record, să rezolve problema care trena de luni bune. Dar în loc să beneficieze de felicitări, directorul a fost acuzat”, a precizat Cristian Ganea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here