Viceprimarul Cristian Ganea (PSD) îl critică pe primarul Adrian Dobre (PNL), spunând că a invitat la lansarea de carte a președintelui Klaus Iohannis doar primari liberali, uitând că președintele este al tuturor românilor.

“Domnul primar Adrian Dobre face discriminări! Ne-a trimis acasă mai devreme cu 30 de minute, dar nu ne-a invitat la lansarea de carte a președintelui Iohannis, uitând că este președintele tuturor românilor, nu doar al primarilor PNL… A invitat totuși câțiva directori din Primăria Ploiești, probabil ca să verifice calitatea vopselei proaspete de pe treptele Casei de Cultura a Sindicatelor!”, a scris viceprimarul Ganea pe Facebook, cu referire și la faptul că treptele de marmură din fața Casei de Cultură a Sindicatelor au fost vopsite în albastru înaintea vizitei președintelui Iohannis.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Detalii despre acest subiect aici!

1 COMENTARIU

  1. Tu si toti ai tai din partid sinteti o rusine nationala . In opinia mea indivizi ca voi trebuie izolati social pe orice cale si prin orice metoda . Tarina patriei va va inghiti si pe voi . Ati facut social – democratia de rusine .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here