Subiectul privind desemnarea unui candidat pentru funcţia de primar, la alegerile locale din 2020, este unul intens dezbătut în spatele uşilor închise ale PSD Prahova.

Conform surselor deprahova.ro, în prezent există cinci persoane desemnate pentru a fi incluse într-un sondaj de opinie. Chiar şi aşa, decizia finală va aparţine liderilor PSD Prahova, iar în acest moment se pare că există şi un favorit în lupta internă dusă pentru desemnarea candidatul la Primăria Ploieşti.

Este vorba despre actualul viceprimar Cristian Ganea, cel care beneficiază şi de susţinerea organizaţiei ploieştene.

De altfel, la ultima vizită făcută la Ploieşti, Codrin Ştefănescu a refuzat să susţină care este persoana cu cele mai mari şanse să candideze la primărie, însă a declarat că viceprimarul Ganea “îşi face treaba cum trebuie”.

”Deocamdată vorbim despre alegerile europarlamentare. După o să vorbim şi despre candidatul la Primăria Ploieşti, dar dacă vreţi, vă spun că aveţi un viceprimar (n.r. Cristian Ganea) care îşi face treaba”, a susţinut secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Dacă Ştefănescu a evitat să ofere un nume, deputatul Răzvan Ursu nu a ezitat şi l-a declarat pe Ganea ca fiind persoana care merită să candideze.

”Cum cine trebuie să fie candidat?! Clar viceprimarul Cristian Ganea”, a punctat deputatul Ursu.

Vă reamintim faptul că Ganea este la al doilea mandat în funcţia de viceprimar şi este preşedintele PSD Ploieşti.

sursa:deprahova.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here