Viceprimarul Cristian Ganea a emis un comunicat de presă în care îl acuză pe primarul Adrian Dobre că a distrus sportul ploieștean și că a făcut un gest fără precedent în Primăria Ploiești, după ce vineri a îngrădit accesul jurnaliștilor la o ședință despre soarta Clubului Sportiv Municipal.

Reacția vine după ce la finalul săptămânii trecute, un reporter al ziarului Incomod a fost dat afară de către primarul Dobre de la o ședință în care se discuta despre problemele de la CSM. De ce a ales primarul Dobre să îngrădească accesul jurnaliștilor la informații, citiți aici!

Iată comunicatul de presă emis de viceprimarul Cristian Ganea:

“În ultima perioadă asistăm la încercările PNL, în frunte cu primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, de a distruge sportul ploieștean, încercări care și-au atins țelul!

Ultima “ispravă” în detrimentul sportului și a CSM Ploiești a avut loc vineri, când primarul a convocat o ședință cu ușile închise menită, chipurile, să găsească, pentru a nu știm câta oară, soluții pentru redresarea clubului sportiv.

Deși CSM este un subiect fierbinte, care ține prima pagină a publicațiilor locale și naționale, primarul Adrian Dobre nu a înțeles să invite și presa, iar jurnaliștii care au aflat întâmplător de întâlnire au fost, efectiv, dați afară de edilul șef al Ploieștiului, din sala de ședințe a Primăriei Ploiești.

Pe această cale, eu, viceprimarul Cristian Ganea alături de colegul meu, viceprimarul ALDE George Pană, ne cerem scuze jurnaliștilor interesați de soarta sportului ploieștean pentru faptul că li s-a îngrădit accesul la informație, gest nemaiîntâlnit până acum în Primăria Ploiești.

În realitate, primarul Adrian Dobre a dorit o ședință cu ușile închise pentru a decide retragerea echipelor CSM din campionatele naționale și, în mod practic, desființarea lor, semn că liberalii nu încurajează în niciun fel un mod de viață sănătos, iar față de carierele sportivilor și antrenorilor simt doar…..indiferență și dispreț.

Problema CSM este generată de incapacitatea primarului Adrian Dobre de a identifica măsurile legale privind continuarea activității sportive în cadrul clubului. Din luna iunie 2016, primarul Ploieștiului a reușit performanța de a desființa tot ceea ce înseamnă sport în Ploiești: a blocat proiectul Petrolul, a mințit fără nicio jenă suporterii, iar acum a decis desființarea echipelor de handbal și baschet de la CSM.

Stăm și ne întrebăm ce ar mai putea urma?

Domnule primar Adrian Dobre, dorim să vă informăm că Primăria se conduce și din teren, nu numai din birou, din studiourile de televiziune, din sediul de partid, sau prin comunicate de presă anoste, mincinoase și menite să creeze tensiuni nejustificate.

Din păcate, am constatat că primarul Adrian Dobre și-a însușit foarte bine propaganda învățată la școlile PDL și dezinformează și defăimează fără niciun temei, ignorând cu desăvârșire interesele municipalității. Că de răspundere nici nu poate fi vorba când „sărbătorim” 5 luni de la data înscăunării lui Vodă Dobre, fără ca acesta să își fi depus semnătura în bancă, așa cum legea o cere!

Îi recomandăm lui Adrian Dobre, să accepte că este primarul ales al Ploieștiului și să înceapă să lucreze pentru ploieșteni. Promisiunile electorale se onorează prin muncă, iar ploieștenii au nevoie de un oraș civilizat, modern. La acest moment, Adrian Dobre a transformat etajul III al Casei Albe din Ploiești într-un centru generator de tensiune, conflicte și nesfârșite certuri, mai mărunte sau mai mari, care îndepărtează administrația ploieșteană de ceea ce ar trebui, în mod normal, să facă.

Dacă nu vă pasă deloc de ploieșteni sau de Ploiești, nu ar fi mai bine să demisionați, domnule Dobre? Și nu uitați un lucru: la cozile acelea de la DNA, pe care le-ați evocat în ultimul dumneavoastră comunicat, pot sta și primarii care nu își fac treaba așa cum trebuie!

            Cristian Ganea,                                                            

      Președinte PSD  Ploiești”                                          

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here