politistii au umor pol loc

politistii au umor pol locTot mai multe “voci” îi aduc acuzații lui Cristinel Toader, fostul director al Poliției Locale Ploiești, actualmente adjunct, și măsurilor pe care acesta le-a luat în perioada în care a condus instituția. De data aceasta, Cristinel Toader a ajuns “vedetă” pe pagina de Facebook “Polițiștii au umor”. Numai că în ciuda profilului comic al paginii, postarea nu este de râs și scoate în evidență modul ilegal în care au fost inscripționate mașinile Poliției Locale, chiar de către firma senatorului Augustin Mitu, la cererea lui Toader.

“Gata, ne-am convins ! La Ploiești pe locali îi doare la bască de respectarea legii și a H.G. 1332/2010 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare și funcționare a poliției locale.

Potrivit art. 31/alin.1 și 2 ”Pe timpul desfasurarii activitatilor de serviciu, pe raza comunelor, a oraselor, a municipiilor, a sectoarelor municipiului Bucuresti, personalul politiei locale poate folosi autovehicule cu insemnul distinctiv “POLITIA LOCALA”, urmat de denumirea unitatii/subdiviziunii administrativ-teritoriale din care face parte. Literele care compun inscriptia TREBUIE SĂ FIE DE CULOARE NEAGRĂ, pe fond alb, si sa aiba aceleasi dimensiuni.

ÎNSEMNELE NU TREBUIE SA CREEZE CONFUZII CU DENUMIREA ALTOR INSTITUTII SAU AUTORITATI PUBLICE si sunt amplasate pe toate laturile autovehiculului, portiere, portbagaj si capota, pentru a fi vizibile din orice pozitie.

Deși despre acest lucru s-a vorbit de mai bine de un an, pe locali îi doare drept în dos de respectarea legii. Cristinel Toader, directorul Poliţiei Locale, a declarat la data de 19.06.2014, că nu cunoaşte situaţia. ?! „Unele maşini sunt inscripţionate cu negru, altele sunt inscripţionate cu albastru, depinde cum le-am găsit. ?! Nu ştiu exact despre ce e vorba dar mă voi interesa”. ?! Și cam ce ați constatat timp de un an stimabile ? În ce lume trăiți ?! Chiar nu aveți rușine sau măcar un minim de bun simț ? Unde vă aflați când firma senatorului Augustin Mitu vă înscripționa mașinile de serviciu?”, este mesajul postat pe pagina de socializare.

Aceștia au atașat și o fotografie care evidențiază însemnele ilegale.

politistii au umor pol loc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here