Situația este în continuare tensionată și problematică la CSM Ploiești, în timp ce responsabilii din primărie sunt mai ocupați să dea vina unul pe celălalt decât să dea drumul la bani! De două luni și jumătate, Clubul Sportiv Municipal nu a mai primit bani de la primărie pentru plata sportivilor și antrenorilor, după ce Nicoleta Crăciunoiu, șeful Direcției Economice din cadrul Primăriei, și Vivi Răchită, consilierul primarului pe probleme de sport, au spus că oamenii nu pot colabora pe bază de PFA, cum lucrează în prezent marea majoritate din cadrul CSM. În plus, nu doar salariile au fost afectate, ci întreaga activitate a CSM, clubul fiind în momentul de față în imposibilitatea de a mai plăti mesele, transportul și toate celelalte facilități de care trebuie să beneficieze sportivii.

Practic, sumele acestea de bani care trebuiau să plece de la Primărie către CSM sunt prevăzute în bugetul de venituri și cheltuieli, prin hotărâre de Consiliu Local. Prin urmare, nu Nicoleta Crăciunoiu este cea care răspunde dacă banii ar fi cheltuiți ilegal, ci conducerea CSM Ploiești. Cu toate acestea, șefa de la Economic refuză să dea drumul la bani. În plus, săptămâna trecută, Vivi Răchită, consilierul primarului pe probleme de sport, i-a transmis directorului CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, ca plățile nu sunt legale și că municipalitatea nu va trimite banii.

Astăzi, Răchită a vrut să arunce întreaga vină asupra lui Crăciunoiu, lăsând impresia că el nu are nimic de a face cu această problemă, ci doar Nicoleta Crăciunoiu, care așteaptă răspuns de la ANAF pentru a se asigura că plățile sunt legale (video jos).

Chiar astăzi a sosit și răspunsul de la ANAF, prin care aceștia confirmă că plățile se pot face și că Primăria are undă verde să trimită banii, dar cu toate acestea nici până la această oră Nicoleta Crăciunoiu nu a trimis banii către CSM Ploiești.

3 COMENTARII

  1. Primarul Dobre, abia instalat in functie, se confrunta cu o situatie greu de gestionat! Ploiestenii l-au votat, insa a preluat fotoliul si functia « la pachet« cu delatoarea de serviciu al tuturor : d-na Nicoleta Craciunoiu, care se da drept comisarul Catani, dar da in gropi de incompetenta ! Cand am vazut-o reangajata la primarie, am inteles cum a aparut zicala « a intors-o ca la Ploiesti« . Ar putea DNA-ul Ploiesti sa o preia oficial( prin transfer!!!) ca experta de specialitate la ei ! Atunci sa vezi circ in dosare, ca fata e bota. Ea nu lucreaza cu cifre, date sau legi. Ea lucreaza pe baza de suspiciuni, uitati-va la declaratiile ei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here