Doi cetățeni străini, patroni ai unui restaurant aflat pe strada Laboratorului, și doi bărbați din Ploiești au fost implicați, pe data de 8 decembrie, într-un scandal în urma căruia, inițial, toți patru au fost reținuți. Inițial, s-a spus că scandalul a pornit de la un curier care ar fi avut un comportament nepotrivit față de fiica unuia dintre patroni. Proprietarii restaurantului susțin însă că ceilalți doi bărbați implicați în conflict au venit să ceară taxă de protecție. 

Scandalul s-a lăsat cu lovituri serioase. Unul dintre patronii restaurantului a fost lovit cu bâta în cap. Fratele acestuia s-a implicat și el în conflict. Cei doi români au ieșit destul de șifonați din bătaie, iar mașina acestora a fost avariată.

Inițial, s-a spus că totul a pornit după ce fiica unuia dintre cei doi patroni ar fi fost acostată de un angajat al unei firme de curierat.

În urma conflictului spontan, angajatul și un coleg al acestuia l-ar fi lovit pe unul dintre administratori cu bâta. Fratele acestuia i-a sărit în ajutor, iar cei doi tineri au fost puși pe fugă și mașina acestora, avariată.

Patronii restaurantului infirmă varianta. Eu spus că cei doi tineri au venit, de fapt, să ceară taxă de protecție.

“Nu este adevărat că unul dintre acei băieți s-au luat de fiica mea. Eu nu am nicio fiică și nu sunt căsătorit. Cei doi au venit de mai multe ori și ne-au cerut bani. Au cerut 5 milioane (500 de lei – n.r.) taxă de protecție.

Ne-au spus, voi sunteți musulmani, trebuie să plătiți. Am filmarea când au intrat la noi. După două săptămâni, au venit iar. Fratele meu era singur. Au început să țipe, să fac scandal au spus că ne vor pune să plătim, că trebuie să le dăm taxa.

Fratele meu a fost lovit cu bâta în cap. A reacționat și el, după ce a fost lovit. Nu mai știu în ce împrejurare s-a întâmplat avarierea mașinii. Când l-am văzut plin de sânge, m-am pierdut cu firea”, ne-a declarat unul dintre cei doi patroni.

Administratorii restaurantului sunt cetățeni arabi israelieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here