cannabis

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., cu sprijinul I.P.J. Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.-.B.T. Satu Mare, au efectuat 3 percheziții domiciliare în urma cărora au descoperit o cultură de cannabis.

Din primele cercetări rezultă că, un bărbat, de 31 de ani, ar fi constituit un grup infracțional organizat și ar fi fost ajutat de alte două persoane, de 34, respectiv 23 de ani. La fața locului s-au găsit 52 de plante de cannabis cu dimensiuni cuprinse intre 100 și 220 de centimetri.

în urma audierilor, s-a constatat săvarșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, deținere și cultivare fără drept  de droguri de risc.

Iată mai jos comunicatul IGPR:

“La data de 7 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., cu sprijinul I.P.J. Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.-.B.T. Satu Mare, au efectuat 3 percheziții domiciliare în urma cărora a fost descoperită o cultură ilicită de cannabis indica.

Din anchetă au rezultat indicii că, un bărbat, de 31 de ani, ar fi constituit un grup infracțional organizat, iar  în activitatea ilicită ar fi fost sprijinit alte două persoane, de 34, respectiv 23 de ani.

Cultura era compusă din 52 de plante de cannabis (25 de kilograme de masă verde), cu  dimensiuni cuprinse între 100 și 220 de centimetri.

În urma audierilor, D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare  a emis ordonanțe de reținere față de două dintre cele trei persoane sub aspectul  săvârșirii  infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și deținere și cultivare fără drept  de droguri de risc (cannabis).

De asemenea, în cauză s-a beneficiat de sprijinul I.J.J.Satu Mare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here