Un bucureștean s-a ales cu dosar penal, după ce a plecat cu mașina unui femei din Poiana Câmpina. 

Cei doi avuseseră o relație. În noaptea de marți spre miercuri, pe fondul unor neînțelegri, bărbatul de 40 de ani a părăsit domiciliul femeii cu mașina acesteia, pe care a luat-o fără să-i spună.

Femeia a sunat la poliție, iar bărbatul a fost oprit în trafic, destul de repede, în Câmpina.

“În noaptea de 27 spre 28 septembrie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din comuna Poiana Câmpina, despre faptul că fostul concubin i-ar fi luat autoturismul personal, fără acordul ei, plecând cu acesta.

În baza sesizării, la nivelul unității de poliție, s-au format mai multe filtre rutiere, autoturismul în cauză fiind depistat, în trafic, de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Doftanei, pe raza municipiului Câmpina.

La volan, a fost identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul București care a declarat faptul că în urma unei neînțelegeri cu fosta concubină, a luat autoturismul acesteia, fără a-i spune, urmând să i-l înapoieze în această dimineață.

Din discuțiile purtate cu polițiștii, aceștia au constat faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here