O tânără de aproximativ 20 de ani a ajuns astăzi “vedetă” pe pagina de Facebook “Ai parcat ca un bou Ploiești”, după ce și-a lăsat mașina parcată neregulamentar. Deși în imagine se vede că erau suficiente locuri de parcare la doar câțiva metri distanță, tânăra a preferat să parcheze bolidul de lux în mijlocul drumului, încurcându-i pe toți care ar fi dorit poate să parcheze în aceeași zonă.

Fotografia a fost realizată în centrul orașului Vălenii de Munte, din Prahova, și a stârnit revoltă pe pagina de Facebook unde a fost postată.

5 COMENTARII

  1. Dacă eram eu cu prapadita mea de mașină nu îmi făceați și mie o poză…dar na când ne roade invidia așa facem…cel puțin are un bolid cumpărat înainte de a candida k primar….

  2. Nu incerc sa apar tanara domnisoara dar sa inteleaga cei ce nu stiu, in acel loc sunt magazine alimentare unde toata lumea opreste pentru 2-3 minute cat intra pana in magazin, in situatia in care parchezi regulamentar cel mai probabil vei gasii masina blocata de unul care a parcat precut domnisoara,iar imaginea de mai sus este una fericita , in mod normal acolo este f aglomerat , fiecare opreste unde apuca.

  3. nu ii mai lua apararea ..ca la obtinerea permisului de conducere nu ai invatat ca poti opri masina cateva minute daca te duci la magazin. Politia sa ia masuri legale..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here