Poliția Prahova raportează din ce în ce mai des accidente rutiere în care sunt implicați bicicliștii, de cele mai multe ori victime ale șoferilor care nu le acordă prioritate. Se întâmplă însă ca astfel de evenimente rutiere să fie provocate chiar de către persoanele care se deplasează pe bicicletă. Un astfel de accident s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri la Ploiești.

”În noaptea de 20 spre 21 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Ploiești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs la intersecția străzilor Gheorghe Grigore Cantacuzino cu strada Torcători, în care a fost implicat un  autoturism și un biciclist”, potrivit unui comunicat al Poliției Prahova.

Din verificările efectuate, susține sursa citată, a reieșit faptul că un bărbat care se deplasa pe bicicletă pe strada Torcători, din direcția strada Mărășești către strada Podul Înalt, ajungând la intersecția cu strada Gh.Gr. Cantacuzino nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier OPRIRE, a pătruns în intersecție, moment în care intră în coliziune cu un autovehicul  care circula pe strada  Gh. Gr. Cantacuzino  din direcţia Șos. Vestului către centru, pe drumul cu prioritate. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ  în cazul ambilor conducători. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

SURSA FOTO: https://www.facebook.com/ploiesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here