fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Cum au fost bătuţi şi jefuiţi doi bărbaţi care au plătit să facă sex cu două fete

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Doi bărbaţi din Galaţi au fost jefuiţi în apartamentul unor adolescente minore pe care le plătiseră pentru sex. Cei doi clienţi au fost aşteptaţi şi bătuţi crunt de trei indivizi, condamnaţi recent la Curtea de Apel Galaţi pentru tâlhărie calificată, conform adevărul.ro.

Judecătorii de la Curtea de Apel Galaţi i-au condamnat definitiv, pe 24 februarie, pe cinci tineri pentru tâlhărie calificată la pedepse cu închisoarea şi măsuri educative, neprivative de libertate, după ce au atras doi bărbaţi într-un apartament din Galaţi sub pretextul că oferă servicii sexuale contracost, iar acolo i-au bătut, deposedându-i de bani şi bunurile de valoare.

- Reclamă -

Protagoniştii sunt Ali Lică Hagi, condamnat la 5 ani, 4 luni şi 20 de zile de închisoare, Ali Ştefan Vlăduţ, care va avea de executat 9 ani şi 10 luni de închisoare şi Şerban Doru, care a primit 5 ani şi 20 de zile de închisoare.

Cei trei tineri sunt clienţi vechi ai poliţiştilor, fiind condamnaţi anterior tot pentru fapte penale comise cu violenţă. Fetele care au pregătit ”scena” pentru prietenii lor sunt Andreea Ionaşc şi Ana Maria Beşleagă, ambele primind măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o durată de 6 luni.

Doi bărbaţi, de 26 şi 42 de ani, nu vor uita prea repede ”experienţa” pe care au trăit-o după ce au planificat să aibă o noapte de amor, contactând telefonic, pe baza unor anunţuri postate pe internet, două fete.

- Reclamă -

Cei doi au stabilit cu tinerele să se întâlnească într-un apartament din Galaţi. Acolo îi aşteptau două adolescente, de 15 şi 17 ani.

În locuinţă au năvălit la scurt timp Ali Lică Hagi, Ali Ştefan Vlăduţ şi Şerban Doru, care i-au luat la bătaie, iar apoi le-au furat toţi banii pe care îi aveau asupra lor, 930 de lei, lăsându-i şi fără un telefon mobil, un ceas şi un lanţ de aur. Victimele au sunat la Poliţie, oamenii legii identificându-i în scurt timp pe agresori şi complicele lor.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut