ambulanta p6

Trei eleve ale Colegiului Tehnic ”Toma Socolescu” din Ploiești au fost duse cu Ambulanța la Spitalul de Pediatrie după ce ar fi consumat un amestec de substanțe interzise. Adolescentele au vârste cuprinse între 16 și 17 ani și sunt eleve în clasa a X-a.

Se pare că fetele ar fi mers ieri, în pauza de la 14.45, în spatele unei clădiri din incinta școlii unde nu existau camere de supraveghere și ar fi fumat un amestec de substanțe interzise. Referitor la aceste substanțe, există zvonuri că ar fi vorba despre un amestec de ceaiuri și otrăvuri. Totodată, colegi de-ai fetelor mai spun că ar putea fi vorba despre etnobotanice, pe care fetele le-ar fi procurat de la un alt elev al liceului.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, fetele au devenit foarte agitate după ce au consumat aceste substanțe, ba chiar se credeau lupi și urlau.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO), în colaborare cu procurorii DIICOT, așteaptă acum rezultatele analizelor pentru a vedea cu exactitate despre ce fel de substanțe a fost vorba și pentru a putea lua măsuri în consecință.

Cele trei eleve au fost externate și se află acum în afara oricărui pericol.

Citește și: Polițiștii s-au sesizat cu privire la elevele din Toma Socolescu, care ar fi consumat droguri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here