Tinerii din Ploiești își doresc pe zi ce trece să devină din ce în ce mai autonomi. Este și cazul unui elev din Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” Ploiești care a reușit să își monetizeze pasiunea de a confecționa brățări.

Radu Andrei Tudoroiu are 16 ani și este clasa a X-a în Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Ploiești. Pasiunea acestuia pentru confecționarea brățărilor s-a extins rapid, tineri din toată țara ajungând să comande brățări prin poștă sau curier de la el:

„Am început cu câteva brățări pentru mine, pe care le purtam peste tot pe unde mergeam. După ceva timp, prietenii mei au început să le observe și să mă întrebe de unde le-am cumpărat pentru că vor și ei, moment în care mi-am dat seama că aș putea să vând brățările pe care le confecționez. Am făcut câteva vânzări mici la început și încet-încet am început să îmi fac reclamă printre prieteni și să am din ce în ce mai multe comenzi de brățări (nu un număr mare, dar destul cât să mă încurajeze să continui).

M-am gândit că ar fi o idee bună să mă extind și pe Facebook, așadar, mi-am făcut o pagină dedicată brățărilor mele și am început să o promovez cât de mult am putut. Am ajuns să primesc mesaje de la oameni de prin țară care mi-au văzut brățările și care ar vrea să cumpere și ei, așa că am început să trimit prin poștă sau prin curier”, a declarat Radu pentru reporterii Incomod.

Tânărul ne-a dezvăluit în exclusivitate că pregătește o colecție specială de brățări pentru luna februarie, cu tematică de Valentine’s Day.

Iată mai jos câteva dintre modelele de brățări confecționate de acesta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here