O tânără de 29 de ani din Urlați care fusese sechestrată de fostul concubin a fost salvată după ce mama sa a sunat la Poliție. Femeia s-a panicat pentru că fiica sa nu-i răspundea la telefon și știa că a fost luată de bărbat dintr-o stație de autobuz. Poliția a mers peste bărbat acasă și l-a găsit când o amenința pe tânără cu un cuțit.

Redăm mai jos integral comunicatul remis de Poliția Prahova:

“La data de 13 octombrie, în jurul orei 08:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 29 de ani, ar putea fi în pericol, cunoscând faptul că fostul concubin a luat-o din stația de autobuz, iar aceasta nu îi mai răspunde la telefon.

În baza sesizării a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la locuința bărbatului.

Având în vedere starea de pericol în care se putea afla femeia, polițiștii au pătruns în locuință unde a fost găsit bărbatul care o amenința pe aceasta cu un obiect tăietor- înțepător.

După negocierile purtate cu acesta, bărbatul a renunțat la amenințări și s-a predat polițiștilor, care l-au imobilizat și condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cerecetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe și amenințare, față de bărbat urmând a fi luată o măsură preventivă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here