fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Cum a fost un prahovean înșelat de un belgian cu peste 15.000 lei

Citește Și

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMODUn prahovean spune că a fost înșelat de un belgian cu suma de 15.695 lei. Bărbatul semnase un contract cu bărbatul de origine belgiană (foto dreapta), Renaud Devriese, care are cetățenie română însă, prin care acesta trebuia să îi livreze și să îi monteze o scară de lemn cu balustradă de sticlă. Prahoveanul a plătit avansul pentru lucrare, iar după aceea belgianul s-a făcut dispărut. Bărbatul l-a căutat inclusiv la sediul social al firmei din localitatea Sfântu Gheorghe, dar a găsit doar o clădire care pe gard avea lipite mai multe citații de la ANAF și ANPC.

Focșan Rareș (foto sus) este administrator și acționar al firmei SC EMALEX PANELS SRL din Sfântu Gheorghe, firmă care a semnat, prin Renaud Devriese (bărbatul de origine belgiană) pe data de 1 octombrie 2019 contractul prin care se obliga să-i livreze prahoveanului și să monteze scara de lemn cu balustradă de sticlă. Prahoveanul spune că după semnarea contractului a plătit

- Reclamă -

suma de 15.695 lei, reprezentând avans pentru lucrare, dar după ce a virat banii prin bancă, belgianul nu a mai fost de găsit.

„Când a venit să ia comanda, a venit cu o mașină marca Volkswagen Golf 3, cu numere de Covasna. Când am văzut că nu mai dau de el, am mers la sediul social din Sfântu Gheorghe, unde pe gardul firmei am văzut lipite mai multe citații de la ANAF și de la ANPC.

La numerele de telefon pe care mi le-a lăsat pentru a discuta despre lucrare nu mai răspunde nimeni.

- Reclamă -

Uite cum străini vin în România și abuzează de încrederea noastră, înșelându-ne. Poate dacă citesc și alte persoane ce mi s-a întâmplat, vor fi mai atente decât am fost eu și vor verifica mai în detaliu cu cine semnează contracte și cui îi dau banii”, ne-a povestit prahoveanul.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Cum s-a produs accidentul de pe DN 1B, dintre un TIR și două mașini

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri, în jurul prânzului, pe DN 1B, în comuna Fântânele, în apropierea...
Sari la conținut