psd prahova sediu

În curând, consilierii județeni vor vota pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Prahova. Partidul Social Democrat a anunțat alianța făcută cu ALDE, având astfel majoritatea, și că președintele votat de consilierii județeni ALDE și PSD va fi Bogdan Toader, vicepreședintele și candidatul PSD la CJ Prahova.

Vă reamintim ca Bogdan Toader sprijinea o grupare infracțională arestată pentru evaziune fiscală și spălare de bani, aceasta grupare la rândul ei având legături strânse cu un parlamentar prahovean PSD. Toader apare în dosarul Papici precum ”câinele de pază” al celor implicați în scandal, procurorii arătând că Toader a inițiat ”unele măsuri de supraveghere operative (filaj) în zona Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.”

Pentru a fi siguri că aleșii județeni nu vor vota decât cum dictează partidul, la ultima ședință a PSD Prahova, consilierilor județeni li s-a spus să încerce să își fotografieze votul sau să arate buletinul de vot mai multor colegi. De altfel, cei de la PSD vor să le dea consilierilor pixuri similare, cu aceeași pastă, pentru a verifica ulterior pe buletinele de vot dacă aceștia au votat cum le-a dictat partidul. Aceste lucruri sunt aflate pe surse de reporterii noștri din interiorul PSD Prahova, mai mulți consilieri județeni fiind nemulțumiți ca PSD îi forțează să comită o ilegalitate și, totodată, le îngrădește dreptul de a vota liber. În prezent, mai mulți consilieri județeni se tem că vor da socoteală în fața legii, fiind fără voia lor părtași la acest trafic de influență, exercitat atât de conducătorii oficiali ai partidului, cât și de cei care îl controlează pe Bogdan Toader.

Nu întâmplător, pe lista consilierilor județeni se regăsesc persoane care au probleme cu legea, fiind cercetate în diverse dosare penale.

1 COMENTARIU

  1. Marti 21 iunie 2016 a avut loc sedinta de constituire a noului consiliul local Mizil . Noii consilieri au depus juramintul . La 20 de minute distanta de inceputul sedintei isi fac aparitia in sala Bogdan Toader si Gratiela Gavrilescu . Se intrerupe sedinta , rumoare , impresionari …. Indivizii se aseaza strategic linga singura cabina de vot din sala . Urmeaza sa fie votat viceprimarul . PNL propune ca viceprimar singurul consilier PNT-CD ales . ALDE propune viceprimar un consilier din propria organizatie de partid . Se fac biletele de vot . Consilierii intra rind pe rind in cabina si prin folosirea unui pix sterg cu o linie pe cel care nu il doresc viceprimar . Vine rindul consilierilor PSD sa voteze . Aproape toti la iesirea din cabina de vot prezinta buletinul de vot deschis ( in mers ) celor doi pomeniti mai sus cu nume si prenume . Astfel cei doi sa poata vedea cum , consilierii PSD se supun dictatului de la ,,centru,, . Este clar ca votul este fraudat . Citeva voci din sala ( cetateni ) si citiva consilieri PNL atrag atentia presedintelui de sedinta , secretarului primariei si reprezentantului prefecturii . Nici o atitudine insa . Comisia de validare valideaza votul . Bogdan Toader si Gratiela Gavrilescu se ridica impart pupaturi cu consilierii ALDE si apoi cu cei PSD ( asemanare izbitoare cu sarutul lui Iuda ). Sedinta se intrerupe pentru mascarada asta ieftina si miseleasca. Membrii comisiei sint putin derutai dar nu iau atitudine . Cei doi indivizi ies din sala. Probabil se grabesc la alte ,,trebi,, la fel de importante .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here