sebi ghita cana the boss

sebi ghita cana the bossAngajaţii Primăriei Ploieşti au făcut comentarii ironice atunci când fostul primar Iulian Bădescu a cerut suplimentarea bugetului cu suma de 1.500.000 lei pentru Asociaţia de baschet Asesoft, ei spunând că “a sărăcit Ghiţă!”.

Potrivit datelor cuprinse în rechizitoriul DNA, primarul Iulian Bădescu le-a cerut angajaţilor să rectifice bugetul Clubului Sportiv Municipal (CSM) prin suplimentare cu 1.500.000 lei pentru Asociaţia de baschet Asesoft, pentru acţiunea “Promovarea sportului de performanţă”, el personal semnând documente în acest sens, lucru care se întâmpla “rar”.

Demersul a fost comentat de subordonaţii edilului, conform cărora, din practica anilor anteriori, se ştia că “la Legea nr. 350/2005 sumele alocate erau câştigate de echipa de baschet Asesoft”.

“Atât expunerea de motive, cât şi Raportul de specialitate poartă semnătura primarului Bădescu Iulian, fapt ce se întâmpla mai rar întrucât, de regulă, documentele întocmite de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti erau vizate de viceprimarul Petrescu Raul sau de către city-managerul Agapie Anca. Acest lucru mă convinge că hotărârea privind rectificarea bugetului clubului a fost luată de ordonatorul principal de credite – Bădescu Iulian şi de conducerea clubului. Ştiam din anii anteriori că la Legea nr. 350/2005 sumele alocate erau câştigate de echipa de baschet Asesoft şi atunci când s-a discutat la mine în birou, prezentă fiind şi Crăciunoiu Nicoleta – directorul economic, despre această rectificare a bugetului s-a comentat de maniera ‘Ia uite, a sărăcit Ghiţă!’, fiind de notorietate că Ghiţă Sebastian deţine Clubul de Baschet Asesoft”, se arată în declaraţia unui şef din cadrul Direcţiei Economice a Primăriei Ploieşti, care este martor în dosar.

Procurorii DNA Ploieşti i-au trimis, miercuri, în judecată pe deputatul Sebastian Ghiţă şi pe Iulian Bădescu, fost primar al municipiului Ploieşti, cei doi fiind acuzaţi de fapte de corupţie.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here