prostituata4 62688400

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT Hunedoara au destructurat un grup infracțional specializat în trafic de persoane și proxenetism în urma a cinci percheziții care au fost efectuate astăzi.

 

Din anchetă au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi constituit un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunii de proxenetism, fiecare din membrii grupului infracţional având sarcini clare în gestionarea activităților infracţionale, a banilor obţinuți, supravegherii şi transportului tinerelor ce practicau prostituţia, închirierii de apartamente ori promovării anunțurilor online.

Până la acest moment, au fost identificate 8 tinere de la care cei 4 încasau în totalitate sau parţial banii obţinuți.

Membrii grupului închiriau apartamente, de regulă pe numele unor persoane de sex feminin, pentru a nu se atrage atenţia asupra lor şi pentru a încerca disimularea legăturii între ei şi tinere.

Au fost descoperite 5 apartamente în municipiul Deva, un apartament în municipiul Alba-Iulia, 2 în municipiul Reşiţa şi un apartament în municipiul Râmnicu-Vâlcea.

În urma activităţilor investigative, cei patru au fost conduşi de polițiști la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Hunedoara pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here