fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Cum le-a stimulat Raluca Brezeanu pe fetele care se visează polițiste-FOTO+VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Au uitat de emoții și au dat tot ce au putut în momentul în care Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, a apărut pe terenul de sport de la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina, acolo unde astăzi a avut loc evaluarea fizică a candidaților care vor să se angajeze în Poliție. Prezența polițistei, îmbrăcată în uniformă, a fost factorul care le-a impulsionat pe multe dintre fetele care visau de mici la o carieră în Ministerul de Interne.
„Ne-am uitat la ea, la uniforma în care era îmbrăcată și am tras de noi cât am putut. Prezența ei printre noi ne-a stimulat enorm. Așa ne dorim și noi să fim, așa că am dat tot și am reușit. E foarte importantă să ai un model în față și să-ți spui: așa îmi doresc și eu să fiu!”, a fost părerea unanimă a fetelor care astăzi au participat la probele de evaluare fizică necesare pentru a se angaja în Poliție.
Pentru probele sportive susținute de candidați, peste 9000 la nivel național, a fost nevoie de organizarea mai multor centre de evaluare fizică: la Câmpina, unde au fost repartizați cei mai mulți concurenți, 2687, la Cluj (1615 candidați), Iași ( 1495 candidați), Slatina  (1671 candidați) și la București, unde vor fi evaluați aproximativ 2000 de candidați.
Interesant este faptul că deși Ministerul de Interne a eliminat limita maximă de vârstă pentru cei care vor să devină polițiști, cei mai mulți candidați au sub 30 de ani, dar sunt și persoane care, chiar dacă au trecut de mult de vârsta primei tinereți (50 de ani), au considerat că pot face față unei noi cariere și s-au înscris la concurs, în speranța că vor face față unui examen deloc ușor.
Spre deosebire de alți ani, concurenți au fost mult mai bine pregătiți din punct de vedere fizic, cel puțin cei care au susținut proba la centrul de evaluare de la Școala de Poliție de la Câmpina. Aproape jumătate dintre aceștia au reușit timpi foarte buni, care le asigură note de 9 și de 10. Urmează, pe 15 mai, proba scrisă, și cea mai dificilă, având în vedere bibiliografia stufoasă și timpul extrem de scurt pe care l-au avut la dispoziție candidații pentru a se pregăti.

https://www.youtube.com/watch?v=0M21zXtp_H8&feature=youtu.be

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Asa se prezinta o femeie in uniforma, model si imagine a politiei romane, cu ‘toacele’ alea!? Incredibil… Sa-i spuna cineva vacii ca nu e intr-un club de bufnite rujate din centrul vechi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut