fbpx
luni, mai 29, 2023

Cum a plecat o întreagă familie din restaurant fără să plătească, după ce toți au mâncat pe săturate

Citește Și

- Advertisement -
Patru persoane, cel mai probabil din aceeași familie, au recurs la un gest jenant, după ce au mâncat bine într-un retsurant din Vaslui. Oamenii au plecat fără să plătească, însă au fost înregistrați pe camerele restaurantului, iar acum sunt căutați de poliție. 

Restaurantul din centrul Vaslului a dat publicităţii o fotografie cu două dintre cele patru persoane care au comandat zilele trecute mai multe feluri de mâncare, iar când a venit vremea să plătească, au invocat faptul că au uitat PIN-ul cardului şi, pe rând, au plecat din local.

„Au comandat frigărui, pizza, ceafă, crispy, bere. limonadă, consumaţia ridicându-se la 184 de lei. Au vrut prima dată să plătească cu cardul, dar au spus că nu mai ştiu PIN-ul. Doamna a plecat, iar noi am crezut că s-a dus să schimbe bani, pentru că domnul care o însoţea avea euro.

- Advertisement -

După ce a plecat femeia, s-au ridicat şi ceilalţi trei de la masă şi s-au făcut nevăzuţi. Cel mai probabil e vorba despre o familie care munceşte în străinătate, cel mai sigur din mediul rural, pe care nu am mai văzut-o în restaurantul nostru. Am anunţat şi poliţia, pentru că nu e vorba atât de pagubă, cât de gestul făcut.

Oamenii aceştia trebuie să înţeleagă că până să ajungă mâncarea în faţa lor, o întreagă echipă a lucrat pentru ei”, a declarat reprezentantul restaurantului din centrul Vasluiului, pentru Vremea Nouă.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

O nouă creșă va fi construită în Ploiești. Astăzi a fost semnată autorizația de construire

O nouă creșă va fi construită în Ploiești, în cartiertul 9 Mai, din fonduri europene, în baza unui parteneriat...

Mai Multe Articole Ca Acesta