fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Cum poți participa la Festivalul Concurs „Cunună de Cântec Românesc” din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Casa de Cultură „I.L.Caragiale”, organizează Festivalul Concurs Național de Folclor „Cunună de Cântec Românesc“ în data de 17 septembrie 2016.

Ajuns la cea de-a III-a ediţie, Festivalul Concurs Național de Folclor „Cunună de Cântec Românesc“  este destinat interpreţilor cu vârsta între 15 şi 30 de ani.

- Reclamă -

Dosarul de înscriere  va conţine următoarele documente:

  • Fişa de înscriere;
  • Partiturile pieselor ce vor fi interpretate în concurs: 1. o doina sau baladă; 2. o piesă cu acompaniament instrumental; 3. o piesă de rezervă, încadrabilă la punctul 2;
  • Elevii şi studenţii vor trimite copie după carnetul de elev sau student, vizat la zi.

Documentele mai sus menţionate se vor trimite pe adresa Casei ded Cultura “I.L.Caragiale” Ploieşti, strada Democraţiei nr. 60-62. De asemenea dosarul de înscriere poate  fi trimise şi pe fax  la 0244/ 578148  sau scanat  la adresa de e-mail: [email protected]. Înscrierile se fac până pe 5 septembrie 2016.

Evenimentul se va desfăşura, în sala de concerte „Ion Baciu“ a Filarmonicii „Paul Constantinescu“ din Ploiești, instituţie care este partener în cadrul acestei manifestări, sâmbătă, 17 septembrie 2016, începâmnd cu ora 17.00.

- Reclamă -

Pe întreg parcursul festivalului participanţii şi interpreţii vor fi acompaniaţi de Orchestra Populară “Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu“, sub bagheta dirijorului Marian Dovâncă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...