Rosal nu a respectat contractul pentru colectarea deșeurilor menajere nici în comuna Șirna. Mai mult decât atât, sătenii spun că au semnat contracte cu operatorul de salubritate, însă nu au primit tomberoane. 

Nu doar la Ploiești sunt probleme cu modul în care Rosal își respectă contractul pentru colectarea deșeurilor menajere, contract semnat prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova.

La Șirna, oamenii au așteptat și două săptămâni ca Rosal să vină să ia gunoiul. Iar sosirea mașinilor Rosal a fost anunțată pe rețelele de socializare ca o mare victorie, de către primarul comunei.

Evident, primarul nu e de condamnat. Omul pare mulțumit că oamenii scapă de gunoiul strâns de săptămâni.

Nu doar graficul de colectare reprezintă o problemă în activitatea derulată de Rosal în județul Prahova. Oamenii spun că, deși au semnat contracte pentru colectarea deșeurilor menajere, nu au primit tomberoane, deși Rosal trebuia să asigure recipientele.

Așa s-a ajuns, de exemplu, ca, la Șirna, o persoană care are contract să pună gunoiul în tomberonul vecinilor! 

Reamintim că, vineri, Consiliul Local Ploiești l-a împuternicit pe primarul Andrei Volosevici să voteze, în cadrul Asociației pentru Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova, pentru rezilierea contractului de colectare a gunoiului menajer.

De asemenea, tot la propunerea lui Andrei Volosevici, Consiliul Local Ploiești a votat favorabil și pentru rezilierea contractului direct pe care municipalitatea îl are cu Rosal, cel pentru curățenia căilor publice (a nu se confunda cu contractul semnat de ADI, pentru Ploiești, pentru ridicarea gunoiului de la rampe și de la populație).

DETALII AICI: Consiliul Local Ploiești a votat pentru rezilierea contractelor cu Rosal

Foto: Ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here