fbpx
joi, iunie 1, 2023

Cum s-a împărțit puterea în Primăria Ploiești. Ce atribuții au viceprimarii și primarul

Citește Și

- Advertisement -

Deși PSD și ALDE au majoritate în Consiliul Local, în urma protocolului de colaborare semnat de liderii celor două formațiuni politice, iată că cele mai „importante” Direcții și Instituții din subordinea Consiliului Local vor fi coordonate de primarul Adrian Dobre (PNL).

Edilul-șef, Adrian Dobre, a emis dispozițiile privind atribuțiile celor doi viceprimari, Cristian Ganea și George Pană.

- Advertisement -

Astfel, Ganea (PSD) va fi ordonator principal de credite, va coordona Direcția Economică, va monitoriza unitățile de implementare a proiectelor de lucrări pe fonduri europene și se va asigura de încadrarea în termenele contractuale.

George Pană (ALDE) va coordona activitatea Regiei Autonome de Servicii Publice, Casa de Cultură „I. L. Caragiale”, Filarmonica „Paul Constantinescu” și Teatrul „Toma Caragiu”.

Adrian Dobre, primarul municipiului, va coordona activitatea de la majoritatea Direcțiilor și instituțiilor din subordinea Primăriei: Societatea de Gospodărire Urbană, Hale și Piețe S.A., Transport Călători Express, Direcția Patrimoniu, Direcția Tehnic Investiții, Direcția Juridică, ASSC și Direcția de Urbanism.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta