Un polițist local a murit, după ce autospeciala pe care o conducea a fost lovită de tren în localitatea Cornu sâmbătă, 2 mai. În mașină, alături de acesta se mai afla și un ofițer de poliție națională și doi jandarmi, toți trei fiind răniți și transportați la spital.

Vezi aici imagini de la fața locului!

Poliția Prahova a remis un comunicat de presă duminică, 3 mai, în care spune că, din cercetări, a rezultat că polițistul local nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată:

“Din primele verificări a rezultat că accidentul rutier s-ar fi produs în următoarele împrejurări:

Conducătorul autospecialei de poliție locală, ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere și semibariere, s-ar fi angajat în traversarea acesteia, fără a respecta semnificația semnalelor acustice și luminoase, aflate în funcțiune.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here