Foto cu caracter ilustrativ

Update 11.56: Potrivit ISU Prahova, femeia de 40 de ani care mergea pe marginea drumului și a fost lovită de șoferul de 19 ani a decedat în urma accidentului. 

Victima se afla în ambulanța SMURD și a intrat în stop cardio-respirator în timpul transportului. În ciuda efortului medicilor de a o resuscita, femeia a decedat.

Știrea inițială:

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs joi dimineață, 4 iunie, la Cerașu, dintre care o femeie este în stare gravă. Inițial, ISU Prahova anunța că sunt două accidente concomitent, în același loc, unul cu o mașină care a lovit un stâlp, iar cel de-al doilea cu o mașină care a lovit un pieton.

În urma cercetărilor la fața locului, însă, reprezentanții Poliției Prahova au oferit detalii suplimentare. Potrivit acestora, este vorba despre un singur accident, cu o mașină care a lovit un pieton, apoi a intrat într-un stâlp.

“Accident rutier pe DJ 230, km 6 + 900, la limita dintre comuna Cerașu și comuna Drajna.

Din primele date, un șofer în vârstă de 19 ani, care se deplasa la volanul unui autoturism, din direcția Cerașu către Drajna, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, acroșând un pieton care se deplasa pe marginea părții carosabile, ulterior intrând în coliziune cu un stâlp de energie electrică.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Potrivit acestora, pietonul, o femeie în vârstă de 40 de ani, și alte două femei care se aflau în mașină, de 41 și 14 ani, au fost rănite. Potrivit ISU Prahova, femeia de 40 de ani care era pieton este în stare gravă. Toate cele trei femei au fost transportate la spital.

Poliția mai informează că șoferul nu era băut și că traficul în zonă se desfășoară dirijat, alternativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here