Cinci bărbați au murit marți dimineață, 18 mai, în urma unui accident rutier produs pe DN 1, în zona Nistorești-Breaza. Alte două persoane au fost rănite, o femeie fiind transportată cu un elicopter SMURD la un spital din București.

Toți cei cinci bărbați care au murit se aflau într-o mașină care, din primele cercetări, se pare că a intrat pe contrasens. Cauza exactă a accidentului va fi stabilită în urma unei expertize tehnice.

Mașina în care se aflau cei cinci bărbați era condusă de un tânăr de 21 de ani. Ceilalți pasageri aveau 18, 20, 31 și 43 de ani. Cea de-a doua mașină implicată în accident a fost condusă de un bărbat de 34 de ani, care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Femeia care a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din București are 35 de ani.

“Pe DN1, km 103+900 Nistorești, pe sensul de mers Brașov către Ploiești, s-a produs un accident rutier. Implicați un conducător auto în vârstă de 21 de ani și un conducător auto în vârstă de 34 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani și a celor patru pasageri din mașina acestuia. O pasageră din mașina bărbatului în vârstă de 35 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat negativ.”, a transmis Poliția Prahova.

Vezi aici imagini de la locul tragediei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here