O femeie din Ploiești a rămas blocată timp de o oră într-o mașină parcată în soare, într-o parcare din Ploiești. Nora sa a fugit cu cheile autoturismului, astfel că a fost nevoie ca geamul de la portieră să fie spart pentru ca femeia să fie salvată.

Întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a Grupării Mobile de Jandarmi Prahova
”În urma unor neînțelegeri dintre concubini, mama unuia dintre ei s-a retras în mașină în speranța că apele se vor liniști, însă din contră, situația a degenerat. Într-un act de răzbunare, unul din concubini a încuiat electronic mașina, după care a plecat cu cheile inclusiv cele de rezervă. Doamna a rămas încuiată în mașina parcată în bătaia puternică a soarelui aproape o oră”, se arată în postare.

Potrivit aceleiași surse, femeia rămasă blocată în mașină a cerut ajutorul trecătorilor, însă aceștia nu au știut cum să intervină.
”Echipajul de jandarmi, trecând prin zonă, a observat într-o parcare un grup de oameni înconjurând o mașină și s-au apropiat imediat să vadă ce se întâmplă. În interiorul mașinii era o femeie, foarte panicată, asudată și tremurândă cerând ajutorul celor din jur. Este de reținut că temperatura din interiorul unui autotursim lăsat în soare poate depăși chiar și 60 de grade Celsius”.
Pentru că femeia era la un pas să facă un atac de panică, din cauza căldurii excessive din mașină, jandarmii au spart geamul portierei din dreapta, spate. Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului și nu a avut nevoie să fie transportată la spital.

Potrivit unor surse, tânăra care a închiat mașina și a fugit cu cheile ar fi declarat că nu a știut că viitoarea ei soacră se afla în mașină.

SURSA FOTO Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here