Noi detalii ies la iveală despre modalitatea în care cei trei ofițeri de poliție trimiși în judecată de DNA pentru infracțiuni de corupție (Emanuel Saghel, Adrian Rădulescu și Constantin Ispas) și cercetați în prezent în alt dosar pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de influență și operațiuni financiare incompatibile cu funcția se protejau reciproc și fabricau dosare penale celor care în opinia lor le puteau leza interesele. Reporterii noștri au intrat în posesia unor mesaje incredibile purtate pe Whatsapp între Emanuel Saghel și șeful BCCO Constantin Furtună. Culmea tupeului, Saghel și Rădulescu erau foarte supărați că nu sunt sprijiniți de procurorul Ionuț Botnaru, fost procuror șef DIICOT și actual procuror general al Parchetului Curții de Apel Ploiești, în demersurile lor.

Cristinel Toader, fostul șef al Poliției Locale Ploiești, a fost atras în jocurile lui Saghel și a formulat un denunț mincinos pe baza informațiilor oferite de Saghel, în care erau vizate mai multe persoane aflate în vizorul grupului infracțional organizat. În schimbul acestui denunț, Saghel și Rădulescu îl ajutau pe Toader să afle date dintr-un dosar penal aflat în cercetare la acea vreme la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Incomod va publica astăzi, în exclusivitate, discuțiile de pe Whatsapp, dar și informații despre mai mulți oameni de afaceri din Ploiești vizați de grupul ofițerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here