Noi măsuri de prevenire a răspândirii virusului corona la nivelul Poliției Prahova! În acest sens, accesul la Serviciul Rutier se face în condiții speciale:

“In contextul măsurilor de prevenire a răspândirii virusului gripal Covid-19, va informam:

La sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, accesul persoanelor care se adresează Serviciului Rutier, se face cu respectarea tuturor măsurilor de protecție impuse în contextul COVID-19.

În acest sens, polițiștii distribuie bonuri de ordine, intrarea publicului în clădire fiind permisă unui număr limitat de cetățeni, în scopul evitării aglomerării în spațiile închise.

Observând faptul ca majoritatea persoanelor se prezintă la primele ore ale dimineții, va aducem la cunoștința ca solicitările pot fi adresate zilnic, dupa următorul program:

LUNI: 9-13
MARTI: 10-14
MIERCURI: 9-12
JOI si VINERI: 10-14.

Pentru solicitările care nu au caracter urgent, va recomandam sa accesați si sa urmați precizările postate aici https://ph.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/serviciul-rutier-prahova

Va adresam rugămintea de a conștientiza importanta măsurilor adoptate in contextul situației epidemiologice din România, pentru limitarea riscului de răspândire a infectie cu Coronavirus.

Astfel, măsurile sunt cu caracter temporar, fiind generate de instituirea stării de urgenta pe întreg teritoriul țării.

Nu in ultimul rand, va multumim pentru sprijin si înțelegere.”, transmit reprezentanții Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here