fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Citește Și

- Reclamă -

Meteorologii au emis prognoza meteo care ne spune cum va fi vremea săptămâna viitoare.

ANM anunță că vremea va fi destul de rece, întrucât temperaturile vor fi mai coborâte decât cele specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Totodată, săptămâna viitoare va ploua în mai toată țara.

Ulterior, inclusiv în primele trei săptămâni din mai, temperaturile și cantitățile de precipitații se vor situa la nivelul celor obișnuite perioadei.

- Reclamă -

Săptămâna 22.04.2024 – 29.04.2024

Cu excepţia extremităţii de sud-est a ţării, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi în zona sub-montană din regiunile sudice.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...