fbpx
joi, iunie 1, 2023

Cum vor suporterii să ajute Petrolul. Campania „Sold Out”

Citește Și

- Advertisement -
Petrolul are rezultate excelente, dar traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. În aceste condiții, mai mulți suporteri au lansat în spațiul online o idee care ar ajuta și clubul, dar și suporterii fără posibilități materiale sau copiii instituționalizați care ar dori să asiste la meciurile lupilor. 

Pe site-ul doarpetrolul.ro, mai mulți suporteri au postat anunțuri prin care oferă gratuit bilete la meciurile Petrolului, cele de pe teren propriu.

Concret, aceștia cumpără mai multe bilete, pe care le donează apoi celor care nu-și permit să-și cumpere unul.

- Advertisement -

Inițiativa a fost aplicată și la ultimul meci de pe teren propriu, cel cu FC Botoșani, câștigat de Petrolul cu scorul 2-1.

„Fac asta încă de la începutul campionatului, mai puțin la meciul cu Rapid. Nu locuiesc în Ploiești și îmi este greu să mă deplasez 130 de kilometri la meci. Am deci s că, atunci când vreau să vin la meci, e de preferat să cumpăr bilete online de valoarea combustibilului. Decât să bag banii în buzunarele retailerilor de carburanți, iar aceștia să finanțeze Farul (vezi cazul Petrom), mai bine îi trimit eu, cu mâna mea, direct în conturile clubului. Hai să facem cunoscută această acțiune și la fiecare meci de acasă să cumpărăm toate bilete”, a postat un fan pe doarpetrolul.ro

- Advertisement -

 

Cei care cumpără mai multe bilete și le oferă gratuit s-au gândit să transforme ideea într-o campanie care aducă un ajutor consistent clubului: cât mai mulți suporteri să procedeze la fel, iar numărul biletelor achiziționate să oferite apoi gratuit să atingă chiar întreaga capacitate a stadionului.

În aceste condiâii, câștigul ar fi dublu: în conturile clubului ar intra mai mulți bani, iar stadionul ar fi plin la meciurile de pe teren propriu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta