fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Cum vrea un ploieștean să facă bani de pe urma copiilor săi bolnavi (FOTO)

Citește Și

- Reclamă -

Mai nou, ploieștenii încearcă prin orice metode să producă bani, profitând chiar și de situațiile în care expun o întâmplare despre cum copiii lor bolnavi sunt tratați necorespunzător în cadrul unităților medicale.

Este vorba despre un bărbat care printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook a explicat prin ce a trecut când a mers cu copiii săi la Spitalul de Pediatrie din Ploiești și a acuzat medicii de malpraxis.

- Reclamă -

Văzând că bărbatul a insistat ca prietenii săi de pe Facebook să distribuie postarea sa, reporterii noștri au luat legătura cu acesta pentru a-i cere acordul cu privire la preluarea informației, ulterior pentru a expune situația pe ziarul nostru în dorința de a-l ajuta. ”Analizând” bine întrebarea reporterului și probabil cerând sfaturi în stânga și în dreapta, răspunsul bărbatului a venit destul de greu și ne-a lăsat muți: ”Contra cost”. (foto)

A doua surpriză a venit în momentul în care povestea bărbatului a apărut într-un alt ziar local, respectiv max-media.ro.

Vă prezentăm mai jos articolul integral preluat de la publicația max-media.ro, cât și mesajul pe care tatăl copiilor l-a postat pe Facebook, rugând prietenii să-l distribuie:

Un părinte acuză medicii de la Spitalul de Pedatrie Ploiești că nu își fac meseria așa cum trebuie și că pun diagnostice la repezeală. Bărbatul susține că la sfârșitul săptămânii trecute a ajuns la unitatea medicală cu 2 dintre cei 3 copii ai săi și că inițial i s-a spus că au simple viroze respiratorii.

Ulterior, minorii s-au simțit din ce în ce mai rău, așa că omul a fost nevoit să se întoarcă la spital, după 12 ore.

Acolo, culmea tupeului, a fost întrebat de ce nu a venit mai devreme cu ei, că micuții sunt grav bolnavi.

Dar iată ce se a scris Dan Stanciu:

„Cum este posibil ca vineri sa merg cu ambulanță la spitalul de pediatrie ploiesti cu 2 copii unul cu varsta de 1 an si 8 luni si celalalt de 5 ani si 8 luni si sa mi se dea o simpla reteta si sa mi sa spună ca este o viroza respiratorie, iar apoi la mai putin de 12 ore sa-l internez pe primul in varsta de 5 ani la terapie cu blocaj renal si cu forma severă de deshidratare din cauza febrei iar acesta de vineri nu a mâncat nimic si bea foarte putine lichide, iar sâmbătă la ora 02 noapte sa fiu nevoit sa chem ambulanta pentru fiul de 15 ani pentru ca a facut alergie la medicamente si acesta fiind internat de urgenta, iar acum astazi (luni – n.r.) la ora 10 dimineata sa chem ambulanta pentru fetita mea de 1an si 8 luni fiind in stare de sanatate foarte proastă si culmea ajung la spitalui de pediatrie o consulta medicul de gardă si îmi spune pe un ton mai agresiv de ce nu ati venit domnule mai devreme cu copilul ce asteptai sa fie prea tarziu când ma uit pe reteta data vineri observ ca este acelasi medic care a consultați si vineri ce putem face acum???? Cumva malpraxis???? Sau ce sa intelegem??? Vineri diagnosticul era iarnă, iar astazi bronzita cu forma severă de deshidratare din cauza ca nu putea mânca si bea ceai. DOMNILOR DIN SANATATE SPITALUL DE PEDIATRIE PLOIESTI ESTE SUPRA ARHIPLIN. STAU COPII IN IN DOUA PATURI LIPIDE UNUL DE CELALALT CATE 4 COPII SI PERSONALUL ESTE INSUFICIENT. PENTRU CE NI SE CERE 20LEI PE NOAPTE TAXA? DE CE??? VREM RASPUNSURI NU TACERE. VA ROG DISTRIBUITI SA VADA POATE CINEVA DIN CONDUCEREA SANATATI SI SE IAU MASURI MAI DEOSEBITE. VA MULTUMIM DOMNULE MINISTRU AL SANATATI PENTRU CONFORTUL DIN SPITALE …….. PLATIM CA NISTE SCLAVI TAXE PENTRU SALARIILE DUMNEAVOASTRA... ale noastre sunt de tot c …….l”

- Reclamă -

Iată convorbirea dintre reporterul ziarului Incomod și tatăl copiilor:

convorbire facebook - Ziarul INCOMOD

Acesta este tatăl care încearcă să facă bani de pe urma copiilor săi bolnavi, cerând bani reporterilor noștri:

dan stanciu - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut