Apar detalii cel puțin amuzante legate de bărbatul care a încercat să jefuiască o casă de schimb valutar din centrul Ploieștiului. Anchetatorii bănuiesc că au de-a face cu o persoană cu afecțiuni medicale psihice.

Potrivit unor surse judiciare, individul, care pare să nu aibă mai mult de 45 de ani, s-a prezentat la casa de schimb valutar cu o plasă de rafie în mână, le-a înmânat celor două angajate un bilet de amenințare pe care scria (incorect gramatical) ”Dămi bani sau greșești la birou”. Acesta a fost și motivul pentru care femeile nu s-au panicat inițial și nu au răspuns amenințării aparent puerile. I-au cerut să iasă din sediu, doar că individul a scos o sticlă cu motorină și a împrăștiat combustibilul pe geamul despărțitor de la ghișeu apoi a dat foc.

Imaginile surprinse de camerele de luat vederi nu ajută foarte mult polițiștii. Omul purta mască medicinală și avea căciulă și glugă în cap. Era bine îmbrăcat, curat și nu părea un om al străzii. Detaliul care le-a atras atenția polițiștilor ține de felul în care merge incendiatorul. Are un defect la picior, cel mai probabil un handicap locomotor permanent, nu o rană recentă care îl împiedică să meargă normal.

Este trecut de 40 de ani, corpolent, are peste 1,75 m înălțime. Din păcate trăsăturile feței nu au ptut fi observate de către angajatele atacate din cauza măștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here