Un bărbat din Urlați, acuzat că și-a înjunghiat mătușa cu un briceag, a încercat să scape de anchetă inventând o minciună. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că femeia s-ar fi împiedicat și a căzut, iar rana din zona gâtului a fost provocată de o componentă metalică a gardului. Polițiștii nu au crezut varianta agresorlui, mai ales că avea și antecedente penale.

Răzvan Florin Puia (38 de ani) a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Ploiești, fiind arestat pentru 30 de zile.

Altercația dintre nepot și mătușă a avut loc, duminică 24 noiembrie, în Urlați. Cei doi au avut o discuție contradictorie, iar într-un moment de furie, bărbatul a scos un briceag și a tăiat-o pe femeie în zona gâtului.

Victima, în vârstă de 70 de ani, a mers la Poliție să ceară ajutor. Imediat, ”a fost condusă la Spitalul Orășenesc Urlați, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, iar la sediul poliției a fost adus bărbatul reclamat – care are antecedente penale și care a declarat că ar fi avut o discuție contradictorie cu femeia și aceasta ar fi căzut singură peste un gard din fier beton”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Pentru că viața bătrânei nu a fost pusă în pericol, rana fiind superficială, conform medicului legist, agresorul este acuzat acum de loviri și alte violențe, nu de tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here