Happy Street Brotherhood MF a lansat o serie de cataloage pentru 2021 prin care vor să ajute familia Pădure, o familie grea încercată, cu trei copii, dintre care fetița Maria este bolnavă. Motocicliștii de la HSB MF au ajutat-o deja pe Maria prin construcția unei băi (detalii aici), iar acum vor să construiască două camere pentru frații ei, Tia și Cătălin.

Incepem Proiectul Happy Home!Construim 2 camere pentru familia Padure si mai exact pentru Tia si Catalin, fratii…

Gepostet von Happy Street Brotherhood MF am Sonntag, 27. September 2020

Pentru a ajuta familia Pădure, motocicliștii de la HSB MF au pus la punct două modele de calendare pe care le vând, iar banii obținuți astfel vor fi folosiți pentru construirea celor două camere:

“IT’S TIME! Calendarul este gata !!!

Dupa foarte multe ore de munca, in special pentru fotograf, o logistica impresionanta, idei puse cap la cap , intalniri pentru a alege cea mai buna poza … calendarul HSB MF 2021 este aici si este gata de achizitionare!

CALENDARUL 2021 HSB MF este cel mai nou proiect al nostru, asadar acum ai din nou ocazia sa contribui la indeplinirea unui vis, caci acest proiect are un scop caritabil, tot profitul fiind redirectionat catre Proiectul Happy Home (gasiti proiectul pe pagina noastra).

Calendarul este disponibil in 2 variante A3 – 50 ron/calendar si A5 -pret 25 ron/calendar.Pentru detalii despre achizitie, mesaj Facebook, comment in postare sau call Radu 0725339451.

ROCK ON!!”

IT'S TIME! Calendarul este gata !!! Dupa foarte multe ore de munca, in special pentru fotograf, o logistica…

Gepostet von Happy Street Brotherhood MF am Montag, 5. Oktober 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here