fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

„Cumperi aparat de aer condiționat în iunie și ți-l montează în septembrie”. Experiența unui ploieștean cu Flanco și cu Depanero. FOTO

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un ploieștean a rămas cu un gust amar după ce a cumpărat în iunie un aparat de aer condiționat de la magazinul Flanco din Ploiești Shopping City, care urma să-i fie montat de firma Depanero.

Tânărul spune că atunci când a achiziționat produsul a optat ca acesta să-i fie instalat de către firma Depanero, care colaborează cu magazinul Flanco, serviciu care ar fi costat 350 lei. Potrivit facturii și contractului semnat de client, Depanero trebuia să instaleze aerul condiționat în termen de 10 zile de la livrarea produsului (foto jos). Numai că deși termenul a fost depășit considerabil, clientul spune că a fost sunat de abia ieri, când i-a fost comunicat faptul că instalarea se va face de abia pe 25 iulie, la o lună de la achiziție.

- Reclamă -

„Flanco colaborează cu Depanero. Într-o duminică mi-am cumpărat un aer condiționat de la Flanco și am optat și pentru montaj, care costă 350 lei. I-am întrebat când vin și mi s-a spus că din ziua când este livrat aparatul de aer condiționat, în termen de 10 zile. Aerul condiționat a ajuns în miercurea următoare și i-am sunat ieri pe cei de la Depanero aproximativ o oră, dar nu a răspuns nimeni. Într-un final mă sună cineva și îmi spune că vor veni pe 25 iulie. Eu îmi iau aer condiționat în iunie și ei vin în septembrie când se termină vara?!  Pe hârtie scrie că trebuie montat în 10 zile de când vine curierul, iar ei îmi spun că vin pe 25 iulie! Am auzit oameni care se plâng că vin după două luni să monteze. Mă duc să îmi iau banii pe montaj înapoi și caut pe altcineva să îmi monteze aerul.”, ne-a povestit ploieșteanul.

Ziarul Incomod a solicitat puncte de vedere cu privire la această situație atât din partea magazinului Flanco, cât și din partea firmei Depanero. În măsura în care aceștia vor da curs solicitării, vom publica punctul de vedere.

Vezi mai jos bonul fiscal și factura clientului:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img