Fanii Petrolului de la Peluza Latină organizează “Cupa Suporterilor Peluza Latină“, eveniment caritabil pentru copiii nevoiași ajuns la cea de-a doua ediție.

Cupa se desfășoară pe data de 22 Decembrie 2018, cu începere de la ora 17.00, la sala “Leonard Doroftei”.

Vor avea loc meciuri de fotbal între echipele formate din membri ai Peluzei Latine (8 echipe) şi Tribuna a 2-a (4 echipe), iar echipa câștigătoare va disputa un meci demonstrativ cu o echipă formată din jucători ai echipei F.C. Petrolul Ploiești.

Va avea loc o tombolă cu premii constând în mingi de fotbal semnate de către jucătorii Petrolulu, tricouri originale de joc, seturi de materiale de la magazinul FCP – fesuri, fulare, calendare, căni, pixuri dar și alte produse semnate de jucătorii echipei. Premiul cel mare este tricoul de joc original al lui Marius Chindriş însoțit de semnătura acestuia.

Scopul principal al acțiunii este însă strângerea de fonduri, haine, încăltăminte, alimente, jucării pentru copiii nevoiași.

O comisie va valida fondurile, printr-un proces verbal de predare-primire, semnat şi stampilat.

Cei care nu pot ajunge la eveniment și vor să-și ajute semenii au la dispoziție un cont bancar si cont de paypal.

Cont Bancar :
Asociatia Nodul Petrolist
RO73BTRLRONCRT0201313501
CIF 31361307

PayPal:
[email protected]

“Invităm alături de noi toți petroliștii, indiferent de locul pe care îl ocupă pe stadion. Împreună suntem o familie!
De asemenea, orice ploieştean de bună credintă şi care doreşte să ajute este aşteptat la eveniment, nu rămâneți indiferenți şi ajutați copiii greu încercați de soartă!”, spun cei de la Peluza Latină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here