Curtea de Apel Ploieşti a adimis printr-o decizie definitivă un nou mandat de arestare preventivă pe numele lui Sebastian Ghiţă. Sentința este definitivă.
Luni, 3 aprilie, s-a judecat la Curtea de Apel, după două amânări, contestația la decizia Tribunalului Prahova care a admisese solicitarea procurorilor DNA care au cerut arestarea preventivă pe numele fostului deputat.
”“Dispune arestarea preventivă a inculpatului GHIŢĂ SEBASTIAN AURELIAN, pentru săvârşirea infracţiunii de constituirea unui grup infracţional organizat (…), pe o perioadă de 30 de zile, care se calculează de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Reţine şi dispoziţiile art.223 alin.1 lit.a Cod proc. penală ca temei juridic al arestării preventive a inculpatului pentru toate infracţiunile pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală şi s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de constituirea unui grup infracţional organizat, (…). Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul GHIŢĂ SEBASTIAN AURELIAN împotriva Încheierii nr.98/15.03.2017 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova în dosarul nr.1398/105/2017”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here