fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Curtea de Apel Ploiești i-a pus în libertate pe bărbații acuzați de ”crima de la Padina”

Citește Și

- Reclamă -

Curtea de Apel Ploiești a dispus luni punerea în libertate, sub măsura arestului la domiciliu, a celor trei autori ai infracțiunii de omor comis, în luna februarie, la Hotel Belmont, Padina.

Reamintim că în luna februarie, la o petrecere la care au participat mai multe vedete, la Hotel Belmont din zona Padina, un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost înjunghiat mortal.

Presupușii atacatori fac parte din clanul Duduianu, respectiv Marin George Armando și Marin Luis Fabian. La petrecere au fost prezente mai multe vedete, Alex Velea, Antonia, Alina Eremia și Dirty Nano.

- Reclamă -

Conform surselor G4Media, Alex Velea a fost și el audiat de polițiști în acest dosar, ca martor. El ar fi fost filmat la Hotel Belmont de la Padina, cu suspecții criminali, imagini care au fost postate de suspecți pe conturi de instagram.

Curtea de Apel Ploiești i-a scos astăzi pe bărbații acuzați de crima de la Padina din arestul preventiv și i-a plasat sub arest la domiciliu.

Redăm mai jos soluția instanței:

admite contestaţiile formulate de inculpatii MARIN LAURENŢIU, MARIN LOUIS-JUSTIN, şi MARIN GEORGE-ARMANDO, împotriva încheierii din data de 30 aprilie 2024 pronunţată de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dambovita şi în consecinţă;

- Reclamă -

înlocuieşte măsura arestării preventive luata fata de inculpatii Marin Laurentiu,, Marin Louis Justin si Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv.

obligă pe contestatorul-inculpat Marin Laurentiu să nu părăsească imobilul situat in Bucureşti, str. …, sector 5, fără permisiunea judecatorului de drepturi si libertati. 

trebuie să respecte următoarele obligaţii : a). – să se prezinte in fata organului de urmarire penala si a judecatorului de drepturi si liberatati ori de câte ori este chemat ; b).- să nu comunice, direct sau indirect, cu martorii Rauta George, Moiceanu Nicolae Alexandru, Radu Bogdan Ionut, Safciu Marius, Safciu Madalina, Piticu Elena Cecilia, Diaconu Catalin, Deftu Gabriela Elena, Diaconu Daniela Elena, Deftu Ion Bogdan, Mavrodin Adrian Nicoloae, Modorcea Alexandru Mihail, Ghenea Eugen Florin, Tasca Sorin, Velea Alexandru Ionut, Luta Daniel Nelu, Stanciu Stefan Madalin, Constantin Cristian Darius, Stanescu Catalin Gabriel, Arsene Marian Alexandru, Chiriac George Darius.

Dispune punerea de îndată în libertate a contestatorului-inculpat Marin Laurentiu de sub puterea mandatului de arestare nr. 1/UP/12.02.2024 de Tribunalul Dambovita dacă nu este reţinut, arestat sau deţinut în altă cauză

- Reclamă -

 obligă pe contestatorul-inculpat Marin Louis Justin să nu părăsească imobilul situat in Bucureşti, str. … sector 5, fără permisiunea judecatorului de drepturi si libertati. 

pe durata arestului la domiciliu, contestatorul-inculpat Marin Louis Justin trebuie să respecte următoarele obligaţii : a). – să se prezinte in fata organului de urmarire penala si a judecatorului de drepturi si liberatati ori de câte ori este chemat ; b).- să nu comunice, direct sau indirect, cu martorii Rauta George, Moiceanu Nicolae Alexandru, Radu Bogdan Ionut, Safciu Marius, Safciu Madalina, Piticu Elena Cecilia, Diaconu Catalin, Deftu Gabriela Elena, Diaconu Daniela Elena, Deftu Ion Bogdan, Mavrodin Adrian Nicoloae, Modorcea Alexandru Mihail, Ghenea Eugen Florin, Tasca Sorin, Velea Alexandru Ionut, Luta Daniel Nelu, Stanciu Stefan Madalin, Constantin Cristian Darius, Stanescu Catalin Gabriel, Arsene Marian Alexandru, Chiriac George Darius

 Dispune punerea de îndată în libertate a contestatorului-inculpat Marin Louis Justin de sub puterea mandatului de arestare nr. 2/UP/12.02.2024 de Tribunalul Dambovita dacă nu este reţinut, arestat sau deţinut în altă cauză.

 obligă pe contestatorul-inculpat Marin George Armando să nu părăsească imobilul situat in Bucureşti, …sector 5, fără permisiunea judecatorului de drepturi si libertati. 

pe durata arestului la domiciliu, contestatorul-inculpat Marin Louis Justin trebuie să respecte următoarele obligaţii : a). – să se prezinte in fata organului de urmarire penala si a judecatorului de drepturi si liberatati ori de câte ori este chemat ; b).- să nu comunice, direct sau indirect, cu martorii Rauta George, Moiceanu Nicolae Alexandru, Radu Bogdan Ionut, Safciu Marius, Safciu Madalina, Piticu Elena Cecilia, Diaconu Catalin, Deftu Gabriela Elena, Diaconu Daniela Elena, Deftu Ion Bogdan, Mavrodin Adrian Nicoloae, Modorcea Alexandru Mihail, Ghenea Eugen Florin, Tasca Sorin, Velea Alexandru Ionut, Luta Daniel Nelu, Stanciu Stefan Madalin, Constantin Cristian Darius, Stanescu Catalin Gabriel, Arsene Marian Alexandru, Chiriac George Darius. 

Dispune punerea de îndată în libertate a contestatorului-inculpat Marin Louis Justin de sub puterea mandatului de arestare nr. 3/UP/12.02.2024 de Tribunalul Dambovita dacă nu este reţinut, arestat sau deţinut în altă cauză. 

Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi 13.05.2024”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...