Mai multe cutii cu buletine de vot au fost găsite la gunoi, în spatele primăriei din Cernavodă! Cutiile au fost găsite într-un tomberon din centrul orașului Cernavodă, iar cei care le-au găsit au chemat urgent Poliţia.

“În această dimineață am fost anunțat de unul din salariații mei că au găsit într-un tomberon colante și hârtie de vot. M-am întâlnit și mi le-a dat mie după care am anunțat șefii mei de partid și Poliția. Aceste colante și buletine de vot nu știu câte sunt, acum se fac cercetări, a venit Poliția la fața locului”, a declarat Ștefan Pleșa, candidatul PSD la Primăria Cernavodă.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Suspiciunile de fraudare a alegerilor au apărut încă de duminică seară, când reprezentanții PSD au anunțat că numărul buletinelor de vot din urne este mai mic decât cel al semnăturilor de pe listele de prezență. Social democrații au cerut anularea alegerilor și organizarea unui nou tur de scrutin, dar Biroul Electoral Central nu a luat încă o decizie în acest sens.

La Cernavodă, candidatul social democraților la primărie a pierdut cursa în fața adversarului de la PNL la o diferență de doar 14 voturi.

Sursa: www.telegrama.ro

3 COMENTARII

  1. Eu sunt convins ca tot PSD-istii au pus aceste cutii, pentru ca asta este specialitatea lui Liviu Dragnea – de a fura si de a cumpara voturi

  2. CITIND DOAR TITLURILE , REIESE CA SUNTEM TRATATI DE PENALI. ADEVARAT, CINE NU ARE BANI, RISCA SA RAMANA SANATOS CASA, NU SA MOARA IMBOLNAVIT PRIN SPITALELE PATRIEI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here