Deja sunt binecunoscute derapajele din presă ale senatorului prahovean Daniel Savu. Nu trece săptămâna și acesta intră iar în atenția opiniei publice cu tot felul de declarații, care mai de care mai neverosimile. Nu reușim să ne dăm seama dacă face acest lucru ca să atragă atenția și să amuze publicul sau pur și simplu nu știe ce să mai inventeze ca  să fie băgat în seamă pe la diverse televiziuni ”dedicate”.

De data aceasta, Savu s-a trezit vorbind despre Cristina Gușeth, cea pe care premierul Dacian Cioloș a propus-o inițial ca Ministru al Justiției. Ulterior Cioloș a revenit asupra deciziei inițiale și a înlocuit-o pe Gușeth cu Raluca Prună. Cu toate acestea, senatorul Savu a profitat de ocazie pentru a abera pe seama lui Gușeth, prin niște declarații demne de science-fiction.

Totul a pornit de la faptul că cv-ul lui Gușeth nu oferă nicio informație despre ce a făcut aceasta din 1983, când a absolvit facultatea, până în 1991 când a devenit reprezentant al Fundației Soros.

Ipotezele lansate de Daniel Savu cu privire la activitatea Cristinei Gușeth sunt de-a dreptul șocante, el acuzând-o că era practicantă de spirale MISA.

Poate eu știu ce a făcut, dar nu vreau să spun. Din 1991 și până în 1997 a fost reprezentant pentru Fundația Soros. Eu cred că domnul Cioloș a știut precis cine este doamna Gușeth. Eu cred că domnul Cioloș se întâlnește cu doamna Guseth în spațiul ezoteric al spiralelor MISA, amândoi fiind practicanți de spirale MISA. L-am văzut și eu pe internet pe domnul Cioloș la spirale MISA în Franța. Erau poze cu soția la spirale MISA.

a declarat Daniel Savu la Antena 3.

Nu a trecut nici măcar o săptămâna de la ultima declarație a lui Savu care a atras atenția presei. Vinerea trecută, tot în platou la Antena 3, povestea că „un TIR s-a suit pe el și i-a făcut mașina pulbere”. Însă, fotografiile realizate ulterior arătau că automobilul avea doar câteva zgârieturi.

Vezi aici galerie foto cu mașina senatorului și povestea completă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here