fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

De acum se pot plăti online taxele pentru permis de conducere, certificat de înmatriculare și autorizație de circulație provizorie

Citește Și

- Reclamă -

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor anunță că a lansat serviciul de plată online a taxelor pentru permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și autorizația de circulație provizorie.

Serviciul este accesibil online pe site-ul DRPCIV, www.drpciv.ro, la secțiunea servicii online – plăți.

- Reclamă -

„Începând cu luna decembrie, în continuarea eforturilor de digitalizare, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor lansează un nou serviciu online prin intermediul site-ului propriu, pentru facilitarea plăților reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și autorizației de circulație provizorie.

Plata se poate efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online – plăți sau la finalizarea programării online la ghișeu, utilizând cardul bancar.

Foarte important – pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghiseul.ro – dovada plății nu este necesară!

- Reclamă -

Avantajele serviciului de plăți online:

–      Disponibilitate 24/24 – sistemul de plata funcționează permanent, plata poate fi efectuata la orice ora și în orice zi.

–      Procesare si validare rapidă – verificare automata, nu este necesară prezentarea dovezii la plată la ghiseu

–      Eliminarea timpului si deplasărilor către bancă sau alte locații de plată.

- Reclamă -

–      Eliminarea comisioanelor la tranzacții.

Datele dumneavoastră de plată online nu vor fi accesibile și nu vor fi stocate de DRPCIV.”, a anunțat DRPCIV într-un comunicat de presă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut