Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor anunță că a lansat serviciul de plată online a taxelor pentru permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și autorizația de circulație provizorie.

Serviciul este accesibil online pe site-ul DRPCIV, www.drpciv.ro, la secțiunea servicii online – plăți.

“Începând cu luna decembrie, în continuarea eforturilor de digitalizare, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor lansează un nou serviciu online prin intermediul site-ului propriu, pentru facilitarea plăților reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și autorizației de circulație provizorie.

Plata se poate efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online – plăți sau la finalizarea programării online la ghișeu, utilizând cardul bancar.

Foarte important – pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghiseul.ro – dovada plății nu este necesară!

Avantajele serviciului de plăți online:

–      Disponibilitate 24/24 – sistemul de plata funcționează permanent, plata poate fi efectuata la orice ora și în orice zi.

–      Procesare si validare rapidă – verificare automata, nu este necesară prezentarea dovezii la plată la ghiseu

–      Eliminarea timpului si deplasărilor către bancă sau alte locații de plată.

–      Eliminarea comisioanelor la tranzacții.

Datele dumneavoastră de plată online nu vor fi accesibile și nu vor fi stocate de DRPCIV.”, a anunțat DRPCIV într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here