fbpx
luni, aprilie 15, 2024
spot_img

De astăzi, au început simulările pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională

Citește Și

- Reclamă -

Peste 15.000 de elevi de gimnaziu și liceu din județul Prahova participă, începând de astăzi, la ultima testare înaintea examenelor naționale. În premieră, simularea Evaluării Naționale și cea a Bacalaureatului sunt organizate concomitent.

Luni, pe 13 martie, are loc simularea probei scrise la Limba și literatura română din cadrul Evaluării Naționale și Bacalaureatului. Pe 16 martie, elevii din clasele a VIII-a susțin proba la Matematică. În aceeași zi sunt programate testarea la Matematică sau Istorie pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a, reprezentând simularea probei scrise obligatorii a profilului.

- Reclamă -

Examinarea se va încheia vineri, pe 17 martie, cu simularea probei scrise la alegere a profilului și specializării, testare care va fi susținută numai de elevii din clasele a XII-a.

Rezultatele vor fi afișate pe 31 martie, iar ele vor fi analizate la nivelul unității de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, dar și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare, acolo unde este nevoie.

Aceasta este ultima evaluare națională înaintea examenelor din vară.

- Reclamă -

Sursa: www.telegrama.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Trei sportivi de la ACS Ambiția Mădălin au devenit campioni naționali – Foto

Duminică, la București, s-a desfășurat campionatul național de Wushu Kungfu- Sanda Light.ACS AMBITIA Mădălin a participat cu un...
Sari la conținut