fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

De când i s-a furat bicicleta, Cosmin Moise nu mai poate dirija avioane la Otopeni. PAMFLET

Citește Și

- Reclamă -

Încă un vis frânt din zbor, pentru Cosmin Moise, fostul șef al Secției nr. 2 Poliție Ploiești. După cum vă prezentam într-un articol anterior, după ce a fost acuzat că și-a bătut soția, speranțele lui Moise de a ajunge șeful Poliției Prahova au murit. Darnici, polițiștii de la Transporturi l-au primit în familia lor și l-au trimis la Otopeni, unde l-au înarmat cu o vuvuzea pentru a alunga ciorile de pe piste și, uneori, îl lăsau chiar și să dirijeze traficul aerian, lucru pe care Moise îl făcea mândru, plimbându-se prin aeroport pe bicicletă de la o pistă la alta și simțind că și-a găsit totuși o nouă menire.

Norocul nu-i surâde, însă, fostului șef de secție. Săptămâna trecută hoții l-au călcat și într-o noapte, pe când dormea, i-au furat din curte bicicleta, fapt confirmat de surse din Poliția Prahova.

- Reclamă -

Acum, fără autospeciala pe două roți cu care zbura de la o pistă la alta, Moise a revenit la alungat ciorile cu vuvuzeau. Colegii săi sunt de asemenea supărați că după ce Cosmin Moise a rămas fără bicicletă, într-una din zile nu a avut cine să dirijeze avioanele, iar o aeronavă a aterizat pe câmp.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut