Încă un vis frânt din zbor, pentru Cosmin Moise, fostul șef al Secției nr. 2 Poliție Ploiești. După cum vă prezentam într-un articol anterior, după ce a fost acuzat că și-a bătut soția, speranțele lui Moise de a ajunge șeful Poliției Prahova au murit. Darnici, polițiștii de la Transporturi l-au primit în familia lor și l-au trimis la Otopeni, unde l-au înarmat cu o vuvuzea pentru a alunga ciorile de pe piste și, uneori, îl lăsau chiar și să dirijeze traficul aerian, lucru pe care Moise îl făcea mândru, plimbându-se prin aeroport pe bicicletă de la o pistă la alta și simțind că și-a găsit totuși o nouă menire.

Norocul nu-i surâde, însă, fostului șef de secție. Săptămâna trecută hoții l-au călcat și într-o noapte, pe când dormea, i-au furat din curte bicicleta, fapt confirmat de surse din Poliția Prahova.

Acum, fără autospeciala pe două roți cu care zbura de la o pistă la alta, Moise a revenit la alungat ciorile cu vuvuzeau. Colegii săi sunt de asemenea supărați că după ce Cosmin Moise a rămas fără bicicletă, într-una din zile nu a avut cine să dirijeze avioanele, iar o aeronavă a aterizat pe câmp.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here