Polițiștii din cadrul DGA Prahova, sub coordonarea procurorului de caz desemnat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, au efectuat în această dimineață trei perchezițiile, dintre care una la Postul de Poliție Filipeștii de Pădure. Patru agenți din cadrul postului de poliție din urmă și unul din cadrul Poliției Băicoi au fost aduși astăzi la audieri, fiind bănuiți de luare de mită, abuz în serviciu și fals intelectual.

Iată comunicatul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Prahova:

La data de 04.02.2016, ofiţeri de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Prahova, sprijiniți de lucrători din cadrul S.J.A. Dâmboviţa, S.J.A. Buzău și Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploieşti, sub coordonarea procurorului de caz desemnat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, desfăşoară 3 percheziţii domiciliare, din care una la sediul Postului de Poliţie Filipeştii de Pădure, şi pun în aplicare 5 mandate de aducere într-un dosar penal ce priveşte săvârşirea unor infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual de către 4 agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Filipeştii de Pădure şi un agent de poliţie al Poliţiei Oraşului Băicoi – Formaţiunea Rutieră.
În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Operaţii -D.G.A. şi de cel al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI).

Citește și: Percheziții la poliția din Filipeștii de Pădure-UPDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here