Rosal Grup S.A. nu a mai ridicat gunoiul de două zile în localitățile prinse în contractul semnat cu operatorul de salubritate prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Prahova. 

Muncitorii și șoferii de la Rosal au fost în grevă pe 11 și 12 martie din cauză că societatea a întârziat plata salariilor. Oamenii stau cu tomberoanele la poartă de cel puțin două zile, iar la Ploiești, rampele dintre blocuri dau pe dinafară mai rău ca de obicei.

Băgat în corzi, directorul Rosal Ploiești, Cătălin Ioniță și-a calculat atent prioritățile. Contractul semnat prin ADI Prahova este în pericol de reziliere, așa că s-a gândit să salveze aparențele măcar. Dar nu oricum, ci în funcție de priorități.

De exemplu, Rosal a trimis la Primăria Blejoi o adresă în care își cere scuze că angajații n-au mai ajuns să ridice gunoiul. De ce la Blejoi? Simplu… Adrian Dumitru este unul dintre primarii “grei” din PSD Prahova și, în plus, este și nașul lui Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean și șeful Asociației de Dezvoltare Intracomunitară, prin intermediul căreia a fost semnat contractul de salubritate.

E normal ca directorul să simtă un “discomfort” (așa cum scrie în adresa trimisă Primăriei Blejoi și semnată de el) când îi lasă tocmai pe cei din Blejoi cu tomberoanele pline la poartă.

Click pentru a mări

 

Problema e că directorul Rosal, Cătălin Ioniță, nu simte niciun disconfort în alte situații la fel sau chiar mai grave decât cea de la Blejoi.

 

 

 

 

La Colegiul Național Ion Luca Caragiale, gunoiul n-a fost ridicat de trei săptămâni.

Iar străzile din Ploiești sunt mizerabile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here