fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

De la Savu candidatul la Savu mazilitul

Citește Și

- Reclamă -

Când s-a ales președintele la PSD Prahova, Daniel Savu care candida a făcut un pas în spate promițându-i-se candidatura la Primăria Ploiești. A făcut un pas în spate și la alegerile pentru președintele PSD Ploiești. Unde a ținut un discurs de viitor candidat și câștigător sigur al fotoliului de primar.

Ieri se părea că promisiunile primite sunt respectate, Daniel Savu fiind desemnat să candideze pentru postul de edil șef al orașului. A doua zi lucrurile se schimbaseră complet. A fost un fel de moment Mircea Geoană care seara s-a culcat președinte și dimineața a aflat că a țopăit degeaba pe scenă.

- Reclamă -

PSD și TSD Ploiești nu îl vor pe Savu. Motivele țin cel mai probabil de bucătăria internă a partidului. De altfel cele două organizații au și trimis comunicate de presă în sensul că nu-l vor pe Savu.

În replică, senatorul vine cu o teorie atât de halucinantă încât se vede că-i priește mersul atât de des la Antena 3. Contactat de ziariștii de la o publicație locală, senatorul a declarat că acel comunicat al PSD Ploiești postat pe pagina de Facebook nu este al PSD Ploiești. Ci al unui grup de tineri care au lucrat în trecut pentru partid și care acum au hackuit pagina postând acel comunicat. Totul e fals, totul e o conspirație. Senatorul supralicitează și spune că se gândește dacă să acționeze pe cale legală împotriva hackerilor social democrați. Și încheie în stilul ”dacă voi nu mă vreți, eu mă vreau”, spunând că a ieșit primul în sondajul intern al partidului și că va candida.

Așa că, în zilele care urmează vom avea parte de un război între Savu și ceilalți membrii PSD. Dacă aceștia din urmă vor câștiga s-ar putea să-l vedem pe Daniel Savu candidând independent. Sau, dacă conducerea PSD ajunge la negocieri cu Savu, ar putea să rămână un veșnic senator al social democraților.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. el e candidatul de servici al Ploiestiului…nu cred sa existe o functie la care sa nu fi candidat Savu in ultimii 15 ani..Presedinte la TSd :savu candideaza,Primar:Savu candideaza,Presdinte la PSD Ploiesti: Savu candideaza,presedinte pe Romania la PSD bineinteles acelasi Savu…e circul orasului si Petrica daca candideaza la primarie cu el il bate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...