Sărbătorile de iarnă pot părea lipsite de farmec fără bradul de Crăciun în casă. Parfumul bradului de Crăciun, mirosul de cozonac și prăjituri, precum și copiii care ne colindă cu bucurie casele, întregesc această sărbătoare. Ne fac să uităm de toate grijile și să ne bucurăm de aceste zile magice alături de cei dragi.
Însă până la desfacerea cadourilor, trebuie achiziționat bradul de Crăciun. Pentru unii, aceasta poate fi o bătaie de cap pentru că vine la pachet cu un lung șir de întrebări:
“De unde îl cumpăr? Unde parchez până îl achiziționez? Prețul este unul corect? Cum îl transport? Trunchiul încape în suportul de brad pe care îl am? Totuși parcă aș cumpăra un brad artificial…”
Fie că îți dorești un brad natural, fie unul artificial, la Artsani poți găsi foarte multe modele.
De doi ani, Artsani comercializează și brazi naturali “Nordmann”. Acești brazi provin din pepiniere din Danemarca, fiind considerați de mulți ca fiind cel mai frumos tip de brad.
Bradul Nordmann se caracterizează prin culoarea verde închis și ace moi și lungi. Înălțimile brazilor comercializați prin magazinele Artsani sunt cuprinse între 1,75 – 2,25 metri.
În plus, achiziționarea unui brad natural de la Artsani vine cu două beneficii majore:
-la achiziție bradul este ambalat în plasa specifică, pentru a-l transporta mai ușor și fără a-l deteriora;
– frezarea trunchiului astfel încât să încapă perfect în suportul dvs. de brad este inclusă;
Ambele servicii sunt oferite gratuit.
Dacă dorești să achiziționezi un brad artificial, vei avea de unde să alegi, mai ales că cei de la Artsani comercializează inclusiv brazi artificiali gata decorați (ornamentele, globulețele etc. fiind toate incluse).
Acum că ai aflat aceste detalii, îți urăm spor la cumpărături și inspirație în alegerea cadourilor pentru cei dragi.
(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here