toader cu catuse

toader cu catuseCristinel Toader, directorul adjunct al Poliției Locale Ploiești, arestat pentru fapte de corupție, a cerut instanței să fie cercetat sub control judiciar. Curtea de Apel Ploiești a judecat miercuri solicitarea lui Toader, însă fără succes pentru acesta din urmă. Instanța a decis să-i respingă cererea ca nefondată.

Toader a fost arestat de Tirbunalul Prahova, la solicitarea DNA Ploiești, în data de 6 august și de atunci a fost încarcerat în Arestul IJP Prahova de la Câmpina. Adjunctul Poliției Locale Ploiești este acuzat de procurorii anticorupție că și-a șantajat subalternii pentru a obține subiectele date la examen pentru a le vinde contra unor sume de bani celor care doreau să ocupe o funcție de conducere în cadrul instituției. Ancheta procurorilor DNA nu s-a finalizat.

Reamintim că marți, la sediul Poliției Locale Ploiești au fost făcute percheziții în biroul lui Toader. Surse judiciare au precizat că în urma acestei acțiuni a fost luat pentru verificări un calculator (cel pe care lucra Evelina Nicolae, purtătorul de cuvânt al instituției), dar și mai multe documente. După perchezițiile de marți nu au fost invitați la audieri alți angajați ai Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here